De uitdaging van hedendaagse bedrijven is het effectief sturing geven aan mensen zodat zij het best van zichzelf kunnen geven. Een proces waar intrinsieke motivatie, eigenaarschap en betekenis een steeds centralere rol spelen om bedrijfsdoelen en dromen te realiseren.

Inzicht in hoe mensen hun kwaliteiten inzetten en ontwikkelen zijn essentiële voorwaarden hiervoor.

• Een overzicht van de individuele, team, organisatie Dantefactor, en onderliggende uitkomsten

• Een waardering over de werkcontext

• De invloed, naar belangrijkheid, van de werkcontext op de Dantefactor

• De verschillende uitkomsten geven een helder plaatje van datgene ertoe doet in werk

Zeer gebruiksvriendelijk

Dantefactor dashboard

Het Dantefactor kompas is ontworpen om op persoonlijk, team en organisatie niveau een gids te creëren voor management. Wij bieden een management dashboard waar, op ieder moment, zelfstandig kompassen kunnen worden uitgestuurd, bekeken en gedeeld. Het kompas is online en beschikbaar in verschillende talen dat inzetbaarheid ervan verhoogt.
Instrument voor leiderschap

Route kaart voor gesprek

Een eenvoudige gids voor het voeren van een dialoog, met een persoonlijk koersplan dat medewerkers aanzet zelf eigenaarschap te tonen om gerichte actie te ondernemen voor een betere binding met het werk. Een vaardigheden training verhoogt het lange termijn rendement van het kompas gebruik. Dit om voor de organisatie als geheel een stimulerende werk context te scheppen.
Op maat gemaakt

Pragmatisch inzicht

Het Dantefactor Kompas geeft inzicht in de tevredenheid van geselecteerde werkcontext factoren, en de mate waarin deze invloed hebben op het ervaren van passie, enthousiasme, geloof in eigen kunnen en groeimotivatie. Iedere medewerker houdt een eigen koersplan bij met persoonlijke acties en doelen. De inzichten zijn te splitsen op land-, divisie-, team-, individueel niveau.
Specialiteit

Licenties

The Dantefactor Company biedt licenties en voert met haar business partner het trainingsprogramma uit voor professionals, team leiders en trainers. Een compacte training en licentieproces zodat er snel gewerkt kan worden aan het verhogen van het potentieel van medewerkers.
Investering

Aantrekkelijke prijzen

Het online Dantefactor Kompas is online en beschikbaar in verschillende talen waardoor naast nationale-, de internationale inzetbaarheid ervan mogelijk wordt. Het heeft een aantrekkelijke prijsstelling - waarde ratio, dat de schaalbaarheid verhoogt. Meer over het prijsmodel vind je op onze prijspagina

Wat wij bieden

Wij willen het Dantefactor Kompas toegankelijk maken voor iedere bedrijfsgrootte. Hiervoor hebben wij een toepasselijke abonnementsvorm gekozen, hiermee zie je precies wat je krijgt voor de investering.