Contact

Het Dantefactor Kompas is een instrument dat is ontwikkeld door The Dantefactor Company

Maak mensen betekenisvol in werk

Ervaar ook hoe je mensen ertoe laat doen in werk

Het Dantefactor Kompas meet, geeft uitkomsten weer en prioriteert de gebieden en factoren die een positieve of negatieve impact hebben op de Dantefactor. Het is een essentieel instrument voor professionele organisaties omdat het de persoonlijke toewijding registreert en bijdraagt het beste uit mensen te halen.

Het Dantefactor Kompas komt voort uit de resultaten van wetenschappelijk onderzoek (T. Notenboom, onder auspiciën van PhD. Rendel de Jong) uitgevoerd op initiatief van Jos van Snippenberg, naar de construct validiteit en criterium validiteit van werk gerelateerde flow geoperationaliseerd in de Dantefactor (passie, overtuiging, groeimotivatie).

Het was de eerste keer ooit dat passie geoperationaliseerd werd als een begrip. De grondige studie, waarin zowel medewerkers als hun direct leidinggevende deelnamen, onderzocht de validatie voor de aanname dat een hoge Dantefactor tot een verhoogde werkeffectiviteit en tevredenheid zou leiden.

Het onderzoek is een waardevolle toevoeging op bestaande validatie naar de de effecten van werkgerelateerde flow (Csikszentmihalyi 1990) (Demerouti 2006), bevlogenheid (Schaufeli & Bakker 2004) en persoonlijkheid (Big Five, Van Heck, Perugini, Daprara & Froeger 1994). Het Dantefactor Kompas is gepositioneerd als een richtinggevend en toegankelijk instrument. (lees meer over de wetenschappelijke achtergrond en business waarde)

Het Dantefactor Kompas geeft na een trainingsprogramma professionals, leidinggevenden, trainers en iedereen die in een bedrijf werkt aan het verhogen van meerwaarde van mensen een essentieel handvat. Leer ook hoe je het Dantefactor Kompas gebruikt, interpreteert en toepast in de dagelijkse praktijk. Het is het programma dat leiderschapsvaardigheden naar een nieuw niveau tilt.

The Dantefactor Company heeft THE PLAYMAKERS B.V. als haar officiële trainingspartner. Geïnteresseerd? Vraag een kennismaking Kompas aan, registreer nu of stuur een email naar het Dantefactor support team, info@dantefactor.nl en deel met ons hoe wij van waarde kunnen zijn.

Jos van Snippenberg

Founder


The Dantefactor Company. "Ik ben trots om met het Dantefactor Kompas een positieve bijdrage te leveren aan een gezonder werkklimaat". "Waar mensen zich intrinsiek verbinden met hun werk en zich daardoor meer gewaardeerd voelen en zinvol bijdragen aan de ambitie van het bedrijf".

Stuur een bericht

[recaptcha]

Dantefactor Company