Wij maken het Dantefactor Kompas toegankelijk voor iedere bedrijfsgrootte. Hiervoor hebben wij een toepasselijke abonnementsvorm gekozen, hiermee zie je precies wat je krijgt voor de investering.

Investeren betekent geloven in het potentieel van mensen

 

Dantefactor certificeringsprogramma

3 daagse Trainingscursus

€ 2.499,-

per persoon

Medewerkers beter tot hun recht laten komen

Het trainingsprogramma (2 aaneengesloten dagen en 1 terugkomdag) voor het leiderschap, teamleiders, coaches en iedereen die in het bedrijf werkt aan het verhogen van meerwaarde van mensen. Leer hoe je het Dantefactor Kompas gebruikt, interpreteert en toepast in de dagelijkse praktijk. Het is het programma dat leiderschapsvaardigheden naar een nieuw niveau tilt.

Wat is de nieuwe logica van dit programma? Ontdekken wat er voor mensen toe doet in werk is de nieuwe randvoorwaarde om mensen te verbinden met het dagelijkse werk. Het scheppen van een stimulerende werkcontext en prestatie faciliteren vanuit intrinsieke motivatie is de verbindende schakel voor organisatiesucces.

Samen met het Dantefactor Kompas biedt het programma inzicht en vaardigheden om snel en pragmatisch richting te geven aan het verkrijgen en behouden van de juiste verbinding met werk. Daarbij versterkt het de oprechte dialoog voor een effectief leiderschap. Maak ook het verschil nu!

Na het driedaags programma:

 • Verhoog je de snelheid in het bieden van de juiste ontwikkelingskeuzen voor je mensen.
 • Creëer je eigenaarschap en bereidheid van mensen om de juiste dingen te kunnen doen in het werk
 • Krijg je een breder inzicht van de oorzaken van gedragsverandering bij je mensen in het dagelijkse werk.
 • Versterk je de motivatie, commitment en eigenwaarde van je mensen in het bedrijf.

Programma inhoud

 • Leren van technieken en toepassing hoe mensen te faciliteren met de Dantefactor als kompas.
 • Leren interpreteren van de Dantefactor Kompas uitkomsten en het voeren van een waarde dialoog.
 • Ervaren van de impact van het kwetsbaar opstellen en bespreken wat ertoe doet voor individuen en teams in werk.
 • Het verrijken van kennis en kunde op welke manier mensen te faciliteren hoe zij zelf de juiste acties kunnen ondernemen effectiviteit en plezier in het werk te verhogen.

 

Voor het toepassen van de trainingsvaardigheden in de praktijk is de afname van één van de pakketten noodzakelijk. Trainingsdata worden binnenkort gepubliceerd, In-company training op aanvraag.

Een inspirerend programma dat het unieke kompas introduceert voor leiderschap; waarin

 • driedaagse training om de waarde van het Dantefactor Kompas te begrijpen
 • levert essentiële kennis en vaardigheden om het Dantefactor Kompas met succes toe te passen op individueel, team en organisatieniveau
 • een veilige en productieve omgeving voor het effectief kunnen uitvoeren van waarde dialogen met medewerkers

De droom of ambitie van het bedrijf vormt de nieuwe krachtbron van motivatie. Het voeren van frequente waarde dialogen leidt tot een meetbare voortgang tot het effectief kunnen faciliteren van medewerkers. Een verhoogde motivatie, vertrouwen, eigenaarschap en focus op het doen van de juiste dingen.

Directe en juiste acties kunnen nemen door het leiderschap binnen de werkcontext levert betere performance en draagt bij tot plezier in het werk.